sábado, 16 de abril de 2016

FOTOGRAFIES DE KAIKO. PROJECTE 100 BOSQUES

DIES: 15 ABRIL - 29 MAYO 2016
SALA ESTUFA FREDA
HORARI
: de dilluns a diumenge de 10 a 20h en abril i en maig fins a les 21h. 
INAUGURACIÓ: 15 d'abril a les 19.00h amb l'actuació musical especial de "Second coming".
El Botànic presenta "Bosc ideal", una mostra itinerant del fotògraf de natura Kaiko emmarcada dins del seu projecte 100 bosques que omplirà de natura arborescent l’Estufa Freda del Jardí. Una selecció de fotografies produïdes en diferents formats dels boscos ibèrics que més han impactat a l’artista en la seua trajectòria, per traslladar-nos a cadascun d’aquests paisatges eteris.
I és que 100 Bosques naix quan el fotògraf de natura Kaiko decideix emprendre un viatge pels boscos més representatius de la Península Ibèrica, un territori únic diversitat  d'hàbitats i espècies, per la seua gran variabilitat orogràfica i climàtica. 
Un gran viatge que li va portar a viure moments i experiències inoblidables alhora que captava, amb la seua inseparable rèflex, espectaculars escenes del món natural. Tot amb un únic objectiu, el de donar a conèixer eixa rica biodiversitat que tanquen els seus boscos, a més de conscienciar sobre els problemes que pateixen actualment, per a així frenar el seu deteriorament o desaparició en benefici de les generacions presents i futures.
I per a vosaltres? Quin és el vostre racó natural favorit per a perdre-vos o eixe paratge imaginat que us agradaria que existira? Kaiko us convida a que li expliqueu com és el vostra bosc ideal mitjançant un post interactiu que trobareu a la mostra.
Mi bosque ideal es el que cuando paseas por él escuchas el canto de los pájaros, el relajante sonido de la hojarasca al compás de tus pasos, el salto de una ardilla a otro árbol y ni rastro de papeles, plásticos ni restos de deshechos que algunos dejan a su paso, sin trampas para pájaros, sin escopetas de caza... Ese es mi bosque ideal.Amparo Llorens Puchol
A més, trobareu també la secció especial “Bosque de pez”, dedicada als arbres monumentals del Jardí Botànic.Fotografies realitzades amb lents d’ull de peix per captar millor la grandària d’aquests gegants de quasi 200 anys d’història.
Comparteix el viatge de Kaiko i gaudeix de la biodiversitat dels seus boscos al nostre particular bosc urbà. 

MÉS INFORMACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario