jueves, 28 de junio de 2012

PRESENTACIÓ DE LA COOPERATIVA SOM ENERGIA

Dia: Dijous 5 de juliol a les 19:00 hores.
Presentació: a càrrec de Ferran Mozas (Representant del Grup Territorial Valencià i Col.laborador de la Junta Rectora).
“El mercat de les energies a Espanya”: a càrrec d’Andrés Montesinos (Comissió de Formació del Grup Territorial Valencià)“Som Energia, cooperativa de producció i consum d’energia verda”: a càrrec de Marc Garfella (Secretari de la Junta Rectora de Som Energia).

Lloc:
Centre de Cultura Contemporània Octubre
        Carrer de Sant Ferran nº 12 de València


SOM ENERGIA es la primera -i única- cooperativa de producció i consum d’energia verda existent a l’Estat i, com a tal, tracta d’aconseguir una força social suficient per alcançar un model 100% renovable i basat en l’eficiència energètica i la participació ciutadana.

SOM una cooperativa sense afany de lucre i, per tant, el nostre model es basa en la participació democràtica dels socis, de forma que tots SOM copropietaris del projecte i totes les decisions es prenen d’una manera igualitària, buscant a mes a mes establir una col.laboració horitzontal amb altres organitzacions.


I SOM una alternativa a l’actual model energètic:


-tant des de la perspectiva del consum: oferint als socis la possibilitat de canviar el subministrament elèctric de sa casa o empresa a SOM ENERGIA i garantint l’origen 100% renovable de la energia que es consuméix;

-com des de la perspectiva de la producció: doncs mitjançant els ingressos generats per la comercialització d’electricitat, i les inversions dels socis es va formant un patrimoni que permet a SOM ENERGIA posar en marxa nous projectes de producció d’energia renovable i desplaçar així les antigues i contaminants fonts d’energia.


Amb aquesta doble actuació, fem la nostra modesta aportació a crear una societat més justa i en particular, un món mediambientalment més sostenible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario